Tuotteet

Kukinnon Kammarista löydät paljon kivoja ja yksilöllisiä esineitä kotiisi tai vaikka lahjaksi. Valikoimissa on paljon erilaisia koriste-esineitä ja myös käteviä käyttöesineitä ratkaisemaan kodin arkipäivän ongelmia.

Marja-Terttu on suunnitellut myös koko joukon erilaisia pellavaisia lorutekstiilejä, joihin hän itse keksii runot ja piirtää kuvat. Ne ovat suosittuja lahjaideoita. Hän maalaa myös uniikkeja kankaita, joista voi tilata vaikka mekon itselleen, mekon jota ei ole kenelläkään toisella. Vaatteista löytyy myös paljon malleja erilaisista valmiskankaista. Kukinnon Kammarista voi tilata oman koon mukaan vaatteita. Tuotteet valmistetaan Lahdessa.

Kukinnon kammarista löydät myös taidetta. Marja-Tertun maalaamat taulut ja kortit ovat osa Kukinnon Kammarin viihtyisyyttä. Voit viettää aivan erilaisen ostoshetken - kaukana kiireestä. Talo tarjoaa myös kahvia ym. asiakkailleen ostoshetken lomassa.

Kukinnon Kammarista saat myös käsinmaalatut silkkihuivit ja Klintan kynttilät, joita voit käyttää myös iholle ja hierontaöljynä.